Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram

39 990 Ft

Rendeld meg MOST!

Rendeld meg az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramot! Minden, amit az öröklésről tudni akartál, érthetően, idegen szavak nélkül, példákkal!

Cikkszám: wlm1585840468 Kategória:

Leírás

Szeretnél végre eligazodni az öröklés útvesztőjében?
Szeretnéd megérteni az öröklés bonyolult szabályait?
Szeretnéd bebiztosítani a jogaid, döntésedet?

Szeretnél többet tudni az öröklésről, de…

… nem tudod, hogy hol keresd a válaszokat?
biztosra mennél, hogy az aktuális szabályt találod meg, nem valami olyat, ami már elavult?
nincs időd, hogy napokig, hetekig hiába keresgélj?
úgy érzed, hogy elvesztél a tengernyi, egymásnak ellentmondó információ közt?
… nem tudod, hogy kiben bízhatsz, kinek higgy?
eleged van a jogi szakszavakból?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… hivatalos vagy ügyvédhez, közjegyzőhöz, de semmit nem tudsz a témáról?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná az öröklés témakörét?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítünk neked

Összeszedjük neked a tudnivalókat, mindent egy helyen találsz meg. Nem kell többé napokig, hetekig keresgélned. Ráadásul úgy, hogy abban sem lehetsz biztos, hogy még mindig aktuális-e a talált információ, vagy valóban úgy van-e.

Aktuális tudnivalókat kapsz, hiszen ügyvéd által, mégis számodra érthetően készül a tudásprogram anyaga.

Ez a tudásprogram nincs tele idegen, érthetetlen szavakkal, vagy oldalakon át tartó mondatokkal, aminek a felét sem érted. Minden esetben a lehető legegyszerűbben magyarázzuk el a törvényi szabályokat, hogy a nem jogászok is megérthessék.

A tudásprogram nem jogászoknak készül. Pont ez benne a lényeg. “Lefordítjuk” számodra a bonyolult, nyakatekert jogszabályi előírásokat érthetőre. Az öröklés témáját te is megértheted.

Legyél magabiztos! Te is hallottad már, hogy a tudás hatalom? Ha hatalmat nem is, önbizalmat mindenképpen ad. Biztosítsd be, hogy megkapod, ami neked jár, és a te vagyonod is azok kapják meg, akiknek szánod!

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy online tudásprogram, ahol érthető formában, idegen szavak nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra az öröklés legfontosabb tudnivalóit.

Szakértőnk olyan ügyvéd, aki mestere annak, hogy a bonyolult szabályokat érthetővé tegye. Pályafutása során rengeteg örökösödési problémával, helyzettel találkozott már, képviselte ügyfeleit.

Ha te magad is ismered a jogaidat és a lehetőségeidet, akkor nem érhetnek meglepetések. Ne hagyd, hogy elvesszen az örökséged vagy éppen a vagyonod!

Mit tartalmaz az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram?

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram aktuális, átlátható, gyakorlatias, bárki számára érthető ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered az öröklés tudnivalóit. A példáknak köszönhetően tisztán látod majd a szabályokat, lehetőséget, hogy a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni.

A videókat annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod.

Nézzük, miről is lesz szó a tudásprogramban! Szó lesz például:

  • Az öröklés legfontosabb tudnivalóiról

Hogyan örökölhetsz? Milyen rendelkezéseket hozhatsz meg örökhagyóként? Elévül-e valaha az öröklés?

  • Arról, hogy mire figyelj, hogy ne ess ki az öröklésből

Ki nem örökölhet? Mit tegyél, ha valakit ki szeretnél zárni az öröklésből vagy, ha éppen téged tagadnának ki? Lemondhatsz-e az örökségről? Visszautasíthatják-e az örökséget?

  • A végrendelkezés szabályairól

Minden, amit a végrendeletekről mindenképpen tudnod kell. Megismered az összes szabályt és buktatót, azt, hogy mit tegyél és mit ne. Hogyan lehet érvényes végrendeleted? Mit tegyél, ha meggondolnád magad, és máshogyan osztanád el az örökséget? Hogyan tudsz megtámadni egy végrendeletet, illetve mit tegyél, hogy bebiztosítsd a sajátod? Mi történik, ha a végrendelet nincs meg? És még sok fontos információ, mind a végrendeletekkel kapcsolatban.

  • Az öröklési szerződésről

Mi az öröklési szerződés? Miben különbözik a végrendelettől? Megtudod, mire kell figyelni öröklési szerződés megkötésekor.

  • Arról, hogy ki és milyen sorrendben örököl?

Érthető magyarázat az öröklés szabályairól:

  • Leszármazók öröklése.
  • Házastársak öröklése.
  • Szülő, nagyszülő, dédszülő és leszármazójának öröklése.

Megismered, hogyan örökölnek a rokonok, továbbá az örökbefogadott gyermek esetében alkalmazandó szabályokat. Mikor örököl az Állam?

  • Az adósság öröklését sem hagyjuk ki

Mit értünk hagyatéki tartozás alatt? Örökölhetsz-e adósságot? Vannak-e kibúvók? Kinek kell fizetnie a temetés és a hagyatéki eljárás költségeit?

  • A hagyatéki eljárásról

Meg fogod érteni, mi történik a hagyatéki eljárás során, mire számíts, hogyan készülj fel. Így biztosan nem ér semmi váratlanul.

Rendeld meg most!