Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – útmutató vállalkozásoknak 1. rész

29 990 Ft

Rendeld meg a Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – útmutató vállalkozásoknak online tudásprogram 1. részét, vagy az 1. és 2. részt egyben.

Létfontosságú információk vállalkozásoknak, vállalkozóknak, értékesítőknek, marketingeseknek érthetően, sok gyakorlati példával.

Kategória:

Leírás

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – útmutató vállalkozásoknak 1. rész

Hallottál már a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatról?

A legtöbb vállalkozó nem hallott róla. Aki igen, az azonnal úgy gondolja, hogy rá biztosan nem vonatkozhat az ezzel kapcsolatos tiltó szabályozás, hiszen ő bizony tisztességesen értékesít.

De biztosan így van?

  • Mire vonatkozik a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalma?
  • Mire kell figyelni vállalkozóként, hirdetőként, sőt marketingesként?
  • Bizony a marketingeseknek is tisztában kellene lennie ezekkel a szabályokkal, hiszen akár csak egy szó is jogsértővé teheti a reklámot, az értékesítési oldalt vagy a tervezett akciót.

Elkészítettünk egy online elérhető anyagot a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról kifejezetten magyar vállalkozóknak.

Ez tényleg a lényeg, amire vállalkozóként szükséged van, ha meg akarsz felelni a jogszabályoknak. Mindez az átlagember számára is érthetően és követhetően megfogalmazva, azonnal alkalmazható gyakorlati tippekkel.

Ez a tudásprogram vállalkozásoknak, vállalkozóknak, értékesítőknek, marketingeseknek készült, és célja, hogy érthetővé tegye, hogy mire kell figyelned, hogy elkerülhesd a tiszteségtelen kereskedelmi gyakorlat legdurvább jogi buktatóit!

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – útmutató vállalkozásoknak online tudásprogram két részből áll. A két rész anyaga egymásra épül, ezért a 2. rész nem érthető az 1. nélkül. Így vagy az 1. részt tudod megvásárolni külön, vagy az 1. és 2. részt egyben.

Mit ismerhetsz meg a Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – útmutató vállalkozásoknak tudásprogram 1. részében?

Megismerheted többek közt a következőket:

  • A legfontosabb jogi alapok

Az elején tisztázunk mindent az alapoktól kezdve, amire szükséged lehet ahhoz, hogy pontosan megértsd, mire és mikor kell figyelned.

  • Mikor beszélhetünk egyáltalán kereskedelmi gyakorlatról, és mikor lehet tisztességtelen?

Akár már egy hirdetés is elég hozzá?

  • Sötét mintázatok

Ez már önmagában is rosszul hangzik, de a képzésben tisztázzuk pontosan, hogy mit jelent a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tekintetében, és mire kell odafigyelned.

  • MLM és tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat

Ha MLM-es cég termékeit értékesíted, akkor erről feltétlenül tudnod kell!

  • Megtévesztő vagy agresszív kereskedelmi gyakorlatok

Mik ezek, és hogyan kerüld el őket.

  • Egy érdekes helyzet: a mulasztás

A mulasztás is probléma lehet? Mikor és hogyan?

Érdekelhetnek még…