Oldal kiválasztása

Öröklési tudnivalók érthetően – kuponkóddal

29 990 Ft

Van kuponkódod? Használd fel erre a tudásprogramra!

Rendeld meg az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramot! Minden, amit az öröklésről tudni akartál, érthetően, idegen szavak nélkül, példákkal!

Cikkszám: wlm1585840468-1 Kategória:

Tudásprogram leírás

Szeretnél végre eligazodni az öröklés útvesztőjében?
Szeretnéd megérteni, ki után örökölhetsz, ki lesz az örökösöd?
Szeretnéd bebiztosítani, hogy a vagyonod az kapja meg, akinek szánod?

Szeretnél többet tudni az öröklésről, de…

… a hideg is kiráz, összeszorul a gyomrod, ha csak rágondolsz?
… eleged van a jogi szakszavakból?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… hivatalos vagy ügyvédhez, közjegyzőhöz, de semmit nem tudsz a témáról?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná az öröklés témakörét?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítünk neked

Az öröklés témájának nem kell stresszesnek lennie, és nem kell, hogy görcsbe ránduljon miatta a gyomrod. Biztosítsd be, hogy megkapod, ami neked jár, és a te vagyonod is azok kapják meg, akiknek szánod!

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy online tudásprogram, ahol közérthető formában, idegen latin kifejezések nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra az öröklés legfontosabb témaköreit.

Szakértőnk, aki segít eligazodni a témában pályafutása során rengeteg olyan örökösödési problémával találkozott, amelyek nagyon kényes helyzetté fajulhattak volna. Ha pontosan ismered a jogaidat és a lehetőségeidet örökhagyóként és örökösként is, akkor nem érhetnek meglepetések. Ne hagyd, hogy elvesszen az örökséged vagy éppen a vagyonod!

Mit tartalmaz az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram?

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram átlátható, gyakorlatias ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered az öröklés legfontosabb témaköreit, és a példáknak köszönhetően át fogsz látni minden lehetőséget, hogy örökösként és örökhagyóként is a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni, és még be is biztosítsd magad.

A videókhoz örök hozzáférést kapsz, azaz bármikor, bárhol megnézheted újra. Mivel az öröklési szabályok ritkábban változnak, ezért ez a tudásprogram nem válik hamar elavulttá.

Legfontosabb tudnivalók az öröklésről

Hogyan örökölhetsz? Milyen rendelkezéseket hozhatsz meg örökhagyóként? Elévül-e valaha az öröklés?

Mire figyelj, hogy ne ess ki az öröklésből

Ki nem örökölhet? Mit tegyél, ha valakit ki szeretnél zárni az öröklésből vagy, ha éppen téged tagadnának ki? Lemondhatsz-e az örökségről? Visszautasíthatják-e az örökséget?

A végrendelkezés szabályai

Minden, amit a végrendeletekről valaha is tudni szerettél volna. Megismered az összes szabályt és buktatót. Miért fontos, hogy legyen végrendeleted? Mit tegyél, ha meggondolod magad, és máshogyan osztanád el az örökséget? Hogyan tudsz megtámadni egy végrendeletet, illetve mit tegyél, hogy bebiztosítsd a sajátod.

Öröklési szerződés

Öröklési szerződésről akkor beszélünk, ha az örökhagyó életjáradékért vagy tartásért cserébe részleges vagy teljes örökösének teszi meg azt a személyt, aki gondoskodik róla. Megtudod, mire kell figyelni az öröklési szerződés megkötésekor.

Ki és milyen sorrendben örököl?

Érthető magyarázat az öröklés szabályairól:

  • Leszármazók öröklése.
  • Házastársak öröklése.
  • Szülő, nagyszülő, dédszülő és leszármazójának öröklése.

Megismered, hogyan örökölnek a felmenők és más rokonok, továbbá az örökbefogadott gyermek esetében alkalmazandó szabályokat. Mikor örököl az Állam?

Adósság öröklése

Mit értünk hagyatéki tartozás alatt? Örökölhetsz-e adósságot? Vannak-e kibúvók? Kinek kell fizetnie a temetés és a hagyatéki eljárás költségeit?

Hagyatéki eljárás

Meg fogod érteni, mi történik a hagyatéki eljárás során, mire számíts, hogyan készülj fel. Így biztosan nem ér semmi váratlanul.

Használd fel a kuponkódod, és rendeld meg most!