ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR havi előfizetés

4 990 Ft / hónap

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR egy havi előfizetéses rendszerben működő videós adatbázis, ahol válaszokat kapsz egy-egy jogi kérdésre, megismersz egy-egy jogi előírást. Rövid 1-2 perces videókban mutatjuk be neked a legfontosabb tudnivalókat. A videók röviden, de érthetően dolgoznak fel egy-egy kérdést, jogi előírást, így gyorsan és könnyen jutsz számodra is használható információhoz. Az előfizetés alatt bármikor és akárhányszor elérheted az összes videót. Nemcsak azokat, melyek az előfizetésedkor már elkészültek, de azokat is, melyek az előfizetési időszakod alatt újként felkerülnek a videótárba. A tartalmat mindig, folyamatosan bővítjük, hiszen nagyon sok az információ, amiről jó, ha mindenki tud. Így garantált, hogy mindig lesz olyan új videó, amivel korábban még nem találkozhattál.

Kategória:

Leírás

Kifejlesztettünk számodra egy olyan folyamatosan és bármikor gyorsan elérhető terméket, ami átsegít a jogi kérdéseken.

BEMUTATJUK NEKED A MEGBÍZHATÓ JOGI TÁRSADAT.

Veled lesz a hét minden napján, minden órában. Akkor is számíthatsz rá, ha mindenki az igazat álmát alussza és te éjjel felébredve akarsz gyorsan választ kapni a kérdésedre.

Érthetően és gyorsan segít egy-egy jogi kérdésedben.

Sallangmentesen, csak a lényeget mondja el. Nem kell órákig bogarásznod a neten, vagy hosszú cikkeket olvasgatnod, amiből alig tudod kihámozni, amire szükséged lenne. A bonyolult jogi szövegeket pedig nyugodtan elfelejtheted. Nincs szükség rá, hogy jogásszá képezd magad csak azért, hogy megérts valamit egy szerződésből vagy hivatalos levélből.

ÍME HÁT A TÁRSAD, AZ ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Mi pontosan az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR egy videós adatbázis, ahol válaszokat kapsz egy-egy jogi kérdésre, megismersz egy-egy jogi előírást.

Rövid 1-2 perces videókban mutatjuk be neked a legfontosabb tudnivalókat. Mindezt a tőlünk már jól megszokott módon, érthetően és könnyedén. Nincsenek idegen szavak, érthetetlen jogi szöveg.

Csak akkor kell a jogi kérdésekkel foglalkoznod, amikor igazán szükséged van rá. Ám akkor azonnal tudod, hogy hol kezd a keresést, hiszen az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR folyamatosan a rendelkezésedre áll, amíg élő az előfizetésed. A videók között pedig te magad tudsz keresni. A keresést témakörökkel és címkékkel segítjük számodra.

A videóknál tetszés szerint bekapcsolható felirat is segít, ha éppen olyan helyen vagy, hogy nem tudnád hangosan hallgatni. Így zavartalanul olvashatod is a szöveget.

A videók röviden, de érthetően dolgoznak fel egy-egy kérdést, jogi előírást, így gyorsan és könnyen jutsz számodra is használható információhoz.

Amíg az előfizetésed él, a videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

A videótár folyamatosan, minden hónapban új videókkal bővül. Az új témákból biztosan nem fogyunk ki. Így garantáljuk, hogy mindig találhatsz benne új információt.

Milyen témákban találhatsz videókat?

igyekszünk a lehető legszélesebb körben érthető, gyorsan elérhető információkkal segíteni.

A videók például az alábbi témakörökben segítenek neked:

 • munkajog
 • szerződések
 • biztosítékok
 • ingatlanjog
 • felmondás
 • szerződés megszüntetés
 • cégjog
 • jogi alapok
 • képviselet
 • vállalkozás
 • civil szervezetek
 • peres kérdések.

Ám ez a lista még nem teljes. Igyekszünk minél több, a hétköznapi életben hasznos és szükséges információt érthető módon, emészthető formában feldolgozni.

Milyen formában érhetők el a videók?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR előfizetéses rendszerben működik.

Az előfizetés havi rendszerben érhető el. Vagyis az előfizetési díj befizetésével a befizetéstől számítva 1 hónapig bármikor és akárhányszor elérheted az összes videót. Nemcsak azokat, melyek az előfizetésedkor már elkészültek, de azokat is, melyek az előfizetési időszakod alatt újként felkerülnek a videótárba.

A tartalmat mindig, folyamatosan bővítjük, hiszen nagyon sok az információ, amiről jó, ha mindenki tud. Így garantált, hogy mindig lesz olyan új videó, amivel korábban még nem találkozhattál.

A videókat a saját személyes fiókodba belépve érheted el és ott is nézheted meg. Csupán internet kapcsolatra van szükséged hozzá, akár a számítógépedről, akár a telefonodról is beléphetsz a fiókodba. Tervezzük, hogy a jövőben külön telefonos applikációval is segítsük a minél könnyebb elérést, ám amíg az elkészül, addig sem akartunk megfosztani a lehetőségtől, hogy gyorsan és érthető jogi tudáshoz juthass.