ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Kedves Érdeklődő!

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR tartalmának megtekintéséhez előfizetés szükséges. A videótárra az “Előfizetek” gomb megnyomásával tudsz regisztrálni. Amennyiben van már előfizetésed, valószínűleg kiléptetett a rendszer. Kérünk, újra jelentkezz be az alábbi “Bejelentkezés” gomb segítségével.

Gyorsan kellene egy megbízható válasz, de…

… azt sem tudod, hogy hol nézz utána?
… eleged van a jogi szakszavakból, nem értesz belőle semmit?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… egy halandónak esélye sincs megérteni a jogszabályokat?
… nincs időd hosszú cikkeket bogarászni a neten?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában és röviden magyárázná el, amit keresel?

Tudjuk, hogy a jogszabályokat szinte lehetetlen megérteni, ha nem vagy jogász.

Mégis elvárják tőled, sőt kötelességed, hogy ismerd azokat. Hiszen a törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól. De nem ez az egyetlen ok, amiért mindenkinek tisztában kellene lenni a jogi előírásokkal. A jogi tudás nélkül, ugyanis könnyen pórul járhatsz az életben.

Nem is kérdés, hogy az igazi életbiztosítás az lenne, ha mindig melletted lenne egy jogász vagy ügyvéd.

Ám ez olyan sokba kerülne, hogy senki sem engedhetné meg magának. De amúgy is lehetetlen lenne, hiszen bár sok jogász van, na de mindenki mellé mégsem jut külön-külön.

Szóval, csak egy szép álom marad, hogy biztonságban érezheted magad?

Tényleg lemondhatsz arról, hogy gyors és érthető jogi információhoz juthatsz a hét 7 napján a nap 24 órájában?

Mindezt ráadásul meg is engedheted magadnak?

JÓ HÍRÜNK VAN SZÁMODRA.

AZ ÁLOM MOST VALÓSÁGGÁ VÁLIK!

Kifejlesztettünk számodra egy olyan folyamatosan és bárhol, bármikor gyorsan elérhető terméket, ami átsegít a jogi kérdéseken.

BEMUTATJUK NEKED A MEGBÍZHATÓ JOGI TÁRSADAT.

Veled lesz a hét minden napján, minden órában. Akkor is számíthatsz rá, ha mindenki az igazat álmát alussza és te éjjel felébredve akarsz gyorsan választ kapni a kérdésedre.

Érthetően és gyorsan segít egy-egy jogi kérdésedben.

Sallangmentesen, csak a lényeget mondja el. Nem kell órákig bogarásznod a neten, vagy hosszú cikkeket olvasgatnod, amiből alig tudod kihámozni, amire szükséged lenne. A bonyolult jogi szövegeket pedig nyugodtan elfelejtheted. Nincs szükség rá, hogy jogásszá képezd magad csak azért, hogy megérts valamit egy szerződésből vagy hivatalos levélből.

ÍME HÁT A TÁRSAD, AZ ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Érthető jogi Videótár

Mi az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR egy videós adatbázis, ahol válaszokat kapsz egy-egy jogi kérdésre, megismersz egy-egy jogi előírást.

Rövid 1-2 perces videókban mutatjuk be neked a legfontosabb tudnivalókat. Mindezt a tőlünk már jól megszokott módon, érthetően és könnyedén. Nincsenek idegen szavak, érthetetlen jogi szöveg.

Csak akkor kell a jogi kérdésekkel foglalkoznod, amikor igazán szükséged van rá. Ám akkor azonnal tudod, hogy hol kezd a keresést, hiszen az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR folyamatosan a rendelkezésedre áll, amíg élő az előfizetésed. A videók között pedig te magad tudsz keresni. A keresést témakörökkel és címkékkel segítjük számodra.

A videóknál tetszés szerint bekapcsolható felirat is segít, ha éppen olyan helyen vagy, hogy nem tudnád hangosan hallgatni. Így zavartalanul olvashatod is a szöveget.

A videók röviden, de érthetően dolgoznak fel egy-egy kérdést, jogi előírást, így gyorsan és könnyen jutsz számodra is használható információhoz.

Amíg az előfizetésed él, a videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

A videótár folyamatosan, minden hónapban új videókkal bővül. Az új témákból biztosan nem fogyunk ki. Így garantáljuk, hogy mindig találhatsz benne új információt.

login

Mit tartalmaz az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR?

Igyekszünk a lehető legszélesebb körben érthető, gyorsan elérhető információkkal segíteni. A videók például az alábbi témakörökben segítenek neked:

 • munkajog
 • szerződések
 • biztosítékok
 • ingatlanjog
 • felmondás
 • szerződés megszüntetés
 • cégjog
 • jogi alapok
 • képviselet
 • vállalkozás
 • civil szervezetek
 • peres kérdések.

Ám ez a lista még nem teljes. Igyekszünk minél több, a hétköznapi életben hasznos és szükséges információt érthető módon, emészthető formában feldolgozni.

Milyen formában érhetők el a videók?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR előfizetéses rendszerben működik.

Az előfizetés éves rendszerben érhető el. Vagyis az előfizetési díj befizetésével a befizetéstől számítva 1 teljes évig bármikor és akárhányszor elérheted az összes videót. Nemcsak azokat, melyek az előfizetésedkor már elkészültek, de azokat is, melyek az előfizetési időszakod alatt újként felkerülnek a videótárba.

A tartalmat mindig, folyamatosan bővítjük, hiszen nagyon sok az információ, amiről jó, ha mindenki tud. Így garantált, hogy mindig lesz olyan új videó, amivel korábban még nem találkozhattál.

A videókat a saját személyes fiókodba belépve érheted el és ott is nézheted meg. Csupán internet kapcsolatra van szükséged hozzá, akár a számítógépedről, akár a telefonodról is beléphetsz a fiókodba. Tervezzük, hogy a jövőben külön telefonos applikációval is segítsük a minél könnyebb elérést, ám amíg az elkészül, addig sem akartunk megfosztani a lehetőségtől, hogy gyorsan és érthető jogi tudáshoz juthass.

Kedves Érdekődő!

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR tartalmának megtekintéséhez előfizetés szükséges. A videótárra az “Előfizetek” gomb megnyomásával tudsz regisztrálni. Amennyiben van már előfizetésed, valószínűleg kiléptetett a rendszer. Kérünk, újra jelentkezz be az alábbi “Bejelentkezés” gomb segítségével.